miercuri, 19 noiembrie 2014

Piata de Craciun de pe Champs Elysées e un eveniment in sine, pe care nu trebuie sa il ratati daca veniti la Paris


Piata de Craciun  de pe Champs Elysées a revenit pe 14 noiembrie 2014 si va dura pana pe 4 ianuarie 2015.
In acest an vizitatorii vor avea parte de si mai multa distractie- sunt instalate 30 de standuri in plus, au loc mai multe animatii si mai multe feluri de distractii.
Pentru prima oara, Piata de Craciun din Paris a facut loc si comerciantilor de pe bulevard.
Astfel, la sfarsit de an, cel mai frumos bulevard din lume va avea aerul unui orasel de Craciun, impodobit cu multe luminatii moderne si ecologice.

In fiecare an, Piata de Craciun din Paris intampina peste 15 milioane de vizitatori, atrasi de aspectul deosebit de sarbatoare, dar si de animatiile gratuite, mirosurile imbatatoare si atmosfera feerica.
Copiii se pot bucura de nenumarate lucruri- animatii, patinoarul amenajat pentru diferite categorii de varste, roata mare, care se afla chiar langa piata si care permite admirarea panoramica a tuturor luminilor din Paris.

Desi piata se afla la Paris, ca in fiecare an, vizitatorii pot descoperi peste 40 de buticuri cu obiecte artizanale de-ale artistilor din toata Franta, dar si din alte culturi. 
De-a lungul bulevardului, de la sensul giratoriu de pe Champs Elysees pana la Place de la Concorde, veti gasi si restaurante efemere, ferite de frig, in care puteti sa luati o pauza si puteti manca specialitati gen fructe de mare, midii, specialitati chinezesti sau braziliene, sau ceva mai obisnuit, gen cartofi si carnaciori. 

 De asemenea, puteti savura o cupa de sampanie, gusta un ceai special la solonul de ceai sau va puteti incalzi cu un vin aromat sau o bautura dulce calda.
In cazul in care nu vreti sa va asezati si sa luati o pauza, va puteti potoli foamea cu un sanvis sau puteti gusta din specialitatile si deserturile frantuzesti sau ale altor popoare, cum ar fi clatitele sau churos.
Piata de Craciun din Paris isi va desfasura activitatea in respectarea Planului Climateric, sustinut de conducerea Parisului. Astfel, comerciantii au inlocuit pungile obisnuite din plastic cu echivalente ecologice, folosesc pahare din materiale reciclabile, iar becurile de iluminat cu incandescenta au fost inlocuite cu leduri.
 De pe 1 pana pe 24 decembrie copiii il pot imbratisa pe Mos Craciun, in sania lui speciala, suspendata la 20 metri de sol si trasa de renii neobositi.
Alte lucruri care va vor incanta copiii sunt caruselul cu frumosi cai din lemn, toboganul superlunecos, trenul de Craciun, care se misca pe un circuit de 200 metri, patinoarul mic amenajat printre standuri, dar si marele patinoar acoperit, de la Le Grand Palais des Glaces, precum si roata mare, care in acest an va face 20 de ani de la prima instalare.


Piata de Craciun de pe Champs Elysees este deschisa de duminica pana joi de la ora 12:00 pana la miezul noptii si de vineri pana sambata de la 12:00 pana la ora unu de noapte.
Desi e frig si innopteaza foarte repede, AeroShuttle Paris Transfers va intampina la aeroport si va duce in conditii confortabile si de calitate la Paris, unde va puteti bucura de Piata de Craciun.

Rezervati transferul pe site www.aeroshuttletransfers.ro sau cereti mai multe detalii pe office@aeroshuttletrasnfers.org si va vom raspunde prompt si cu mult drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu