joi, 13 noiembrie 2014

La Vallée Village, bucurati-va de 100% shopping de marca si impliniti-va vizita la Paris


Special pentru admiratorii modei si a marcilor cunoscute, usor accesibil de la Paris si in proximitate de Disneyland, La Vallée Village va ofera o escapada pentru shopping-ul care sa va imbogateasca tinutele deosebite si de calitate.

Astfel, La Vallée Village reuneste in jur de 120 de marci si branduri, oferind la preturi reduse colectiile din sezoanele trecute ale marilor modelieri din lume.si, desigur, de la Paris.
Dolce & Gabanna, Calvin Klein, Guess, Versace sunt doar cateva dintre marcile care va pun la dispozitie, intr-o ambianta creata strict pentru placerea de a face cumparaturi, colectii autentice, la preturi reduse.

Pentru satisfacerea clientilor, La Vallée Village furnizeaza urmatoarele servicii:
-Un birou de informatii va ajuta sa va organizati shopping-ul si sa gasiti usor buticurile care va intereseaza sau sa va orientati in zona Marne La Valee. De asemenea, vi se poate pune la dispozitie si carucioare pentru copii sau fotolii rulante pentru persoanele cu dezabilitati.
-cecuri cadou, pe care le puteti oferi persoanelor dragi si care le va permite sa isi achizitioneze lucrurile care le plac.
-stilist personal, care sa va ajute sa gasiti exact ce va intereseaza,
-serviciul Hands Free Shopping, care va permite sa faceti cumparaturi fara a transporta toate pungile din butic in butic, ci totalitatea acestora va este adusa la sfarsit, la o ora fixata de dvstra;
Inafara de aceste servicii care tin de cumparaturi, aveti Wi-fi gratuit, precum si restaurante, unde va puteti trage respiratia sau puteti sa luati masa.
In fiecare zi, de la ora 10 la 20 puteti sa va programati o escapada in lumea modei, transferul fiindu-va deservit cu placere de catre Aeroshuttle ParisTransfers.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.aeroshuttletransfers.ro sau sa ne scrieti la office@aeroshuttletransfers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu