miercuri, 5 noiembrie 2014

Parisul vazut in alta lumina de pe Sena, cu Bateaux Mouches

Compania Bateaux Mouches a fost infiintata in 1949, devenind un nume care de atunci a facut inconjurul pamantului. Istoria Bateaux Mouches incepe la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, cand ingeniosul si creativul Jean Bruel, indragostit de Paris, isi doreste sa redea parizienilor gustul pentru sarbatoare si distractie prin crearea unei noi ere de calatorii si de intalniri internationale. El stia ca Parisul vazut de pe Sena, indeosebi pe timp de noapte, arata cel mai frumos, dar circulatia de atunci era aglomerata din cauza navelor omnibuz si a marfarelor.
Astfel, Jean Bruel cumpara unul dintre ultimele vapoare cu vapori, vestigiu al Expozitiei Universale din 1900 si lanseaza o operatiune de comunicare, in care eroul, un personaj fictiv pe nume de Jean-Sebastian Mouche, aparea ca fondator al Bateaux-Mouche si pune astfel bazele companiei de croaziera Bateaux Mouches. Imediat dupa, Jean Bruel inventeaza si fabrica corabii cu note moderne si avangardiste, dintre care 9 destinate promenadelor si 6 nave-restaurant,care au fost special concepute si amenajate pentru receptii private si care pot gazdui de la 60 de persoane in sus. In aceasta nota si structura unica a tatalui sau, fiica sa, Charlotte Bruel Matovic alaturi de Rade Matovic continua aceasta formidabila aventura. Jean Bruel a prefigurat cele 15 vapoare din sticla si luminate, care alcatuiesc flota actuala.
Toate vapoarele dispun de doua punti, una dintre care este acoperita, climatizata, incalzita si bine izolata, oferind o vedere impresionanta spre toata frumusetea Parisului, la adapost de vremea rea. Toate vasele sunt renovate si decorate periodic, pentru a ramane in tendinta tehnologiei si a modei. Cele 9 vapoare de croaziera destinate promenadei circula de-a lungul zilei si seara, admirandu-se, intr-un mod relaxant, cele mai importante locuri din Paris. Promenada dureaza in jur de o ora si este o solutie buna si pentru cupluri, dar si pentru parintii, care vor sa isi impresioneze copiii in mod placut.




Vapoarele restaurant sunt botezate fiecare cu un nume si prezinta particularitati distinctorii, de la elementele mecanice pana la forma si mobilierul folosit. Pe toate navele se afla o bucatarie, felurile din meniu fiind pregatite chiar pe vas de catre un bucatar sef si echipa sa.


Sunt trei tipuri de meniu dintre care puteti alege: Pranzul Douce France, cina Excellence si Cina Prestige. Fiecare meniu este sofisticat, in limita satisfacerii pretului corespunzator fiecaruia, si fiecare contine un antreu, un fel principal si un desert. Astfel, pentru a fi in nota cu spiritul acestei inedite calatorii, vizite si mese, in acelasi timp, Bateaux Mouches solicita vizitatorilor sai sa fie imbracati adecvat unei iesiri oficiale sau romantice in oras.


 Daca vizita voastra la Paris marcheaza si un eveniment personal, nu ezitati sa sarbatoriti intr-un mod elegant si inedit. AEROSHUTTLE PARIS TRANSFERS va intampina cu drag chiar la aeroport pentru a va duce si a va da biletul spre aceasta aventura.

Preturi si alte detalii pe www.aeroshuttletransfers.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu