marți, 25 noiembrie 2014

Luminatiile de Craciun au fost aprinse pe Champs-Elysées. Tu cand vii in excursie la Paris?



De pe 20 noiembrie sunt aprinse luminatiile de Craciun de pe Champs-Elysées.
In acest an, Comitetul Champs-Elysées a decis sa ofere luminilor mai multa sclipire si originalitate.
Pentru acest spectacol al luminilor, in care se va sarbatori Craciunul de catre parizieni si turistii veniti din intreaga lume, societatea Blachère a creat o ploaie de stele cazatoare, care se inalta din 300 de pomi de pe bulevard, subliniind imaginea acestuia, datorita firelor albe si oferind un spectacol deosebit.

Pentru completarea atmosferei de sarbatoare, langa Champs-Elysées este in plina desfasurare si Piata de Craciun, cu peste 200 de chioscuri si instalatii, de la care vizitatorii pot admira sau procura diverse obiecte artizanale, dulciuri si specialitati.

Deoarece in acest an Piata de Craciun se intinde tocmai pana la Place de l'Etoile, inima Parisului seamana cu un orasel festiv, impodobit cu luminile cele mai frumoase, pentru sarbatorirea Nasterii Domnului. 


De asemenea, pe langa decoratiile si luminile frumoase, vor fi organizate si alte evenimente, de pe 14 noiembrie 2014 pana pe 4 ianuarie 2015 tinandu-se piata artizanilor, iar pe 1 decembrie va fi parada de Craciun, un spectacol care se va intinde pe bulevard si care va aduce in fata micutilor si a tuturor celor prezenti pe Mos Craciun si multe alte personaje. 
Si, in cazul in care sa va bucurati in familie sau in cuplu de gheata, Nef du Grand Palais va gazdui si in acest an Grand Palais des Glaces ( Marele Palat de Gheata), care este cel mai mare patinoar de Craciun din Europa.

Si daca veti admira decorul parizian pana la Place de la Concorde, nu va va fi greu de remarcat ca a revenit si Marea Roata, de unde puteti admira luminile Parisului, a Turnului Eiffel si vedea  bulevardul Champs-Elysées; toate de la o altitudine de la care va va permite sa imbratisati cu vederea Parisul, pana la periferiile sale, din unele unghiuri.


Luminatiile de Craciun vor ramane pe Champs-Elysées pana pe 5 ianuarie 2015 si vor fi aprinse in fiecare seara, de la ora 18:00, pana la ora 2:00 de noapte. 


Ca sa nu inghetati in aeroport cu bagajele, in cautarea unui taxi scump, rezervati inca de acasa transferul dvstra cu AeroShuttle Paris Transfers, ca sa ajungeti rapid si in siguranta la Paris si ca sa va puteti bucura de luminile de pe Champs-Elysées. 

Contactati-ne pentru intrebari suplimentare pe office@aeroshuttletransfers.org sau rezervati direct transferul dvstra pe www.aeroshuttletransfers.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu