marți, 18 noiembrie 2014

Pe Champes-Elysees, intrati in atmosfera cabaretului LIDO


Parisul a fost considerat mereu orasul distractiei si al divertismentului. Situat pe cel mai celebru bulevard din lume, Champs-Elysees, celebrul cabaret Lido contribuie din anul 1946 la atmosfera efervescenta a “orasului luminilor” si a Parisului de noapte.
Istoria Lido incepe in anul 1946, cand fratii de origine italiana Louis si Joseph Clerico cumpara de la Leon Volterra vechiul Lido, un local pe atunci in voga, decorat in stil venetian.
Entuziasmati, fratii il transforma in totalitate, pentru a crea un cabaret unic in lume si pentru aceasta apeleaza pentru regizarea spectacolelor la Pierre Louis Guerin si decoreaza somptuos localul, fara a tine cont de costuri.
In 1958 spectacolele Lido sunt solicitate si puse pe scena din Las Vegas, la Sturdust. Contractul initial era prevazut pentru 6 luni, succesul intalnit insa a extins aceasta durata la 32 de ani.

In anul 1977, datorita succesului extraordinar, Lido isi schimba adresa, de pe 78, pe 116 bis Champs Elysees, intr-un imobil cu o suprafata de 7500 m², distribuite pe 6 etaje. La parter se afla o sala cu vedere panoramica, cu o capacitate de 1150 locuri, conceputa fara coloane, pentru a asigura o vizibilitate perfecta, un mare ecran de proiectii, lumini laser, pardosea mobila si, desigur, spectacolele oferite de Bluebell Girls.

La 60 ani de la creare, Lido si prestatiile sale fac de neegalat serile de petrecere pariziene. Astazi, Lido reprezinta o sala de spectacole, dar in aceeasi masura si un loc de intalniri, de evenimente, atat ziua , cat si noaptea.
Lido va ofera si posibilitatea de a lua masa intr-o ambianta efervescenta, cu muzica live si dansatoare, lasandu-va sa alegeti intre intre mai multe feluri delicioase si savuroase si bauturi fine de cea mai buna calitate.

Pentru o seara de neuitat, apelati la un transfer confortabil, rapid si de calitate. Apelati la AeroShuttle Paris Transfers.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne scrieti pe office@aeroshuttletransfers.org si sa vizitati www.aeroshuttletransfers.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu