joi, 13 noiembrie 2014

Futuroscope- parcul care va face copiii vostri sa spuna ca excursia la Paris a fost "cool"


Parcul Futuroscope este un parc de distractii din Franta, cu distractii pe teme stiintifice, tehnologice, de anticipare si ludice, atractiile combinand abordarile senzoriale si proiectiile de imagini.
Parcul este situat in departamentul Vienne, la 10 km de Poitiers.
Futuroscope este al patrulea parc de distractii din Franta, in lista vizitelor inregistrate in anul 2013, inregistrand 1,46 milioane de vizitatori si este al doilea parc pe lista vizitarilor totale, din anul 1987, anul deschiderii. Ca cifra de afaceri, Futuroscope este clasat dupa Disneyland, dar in fata celorlalte parcuri de distractie din Franta.
Vedetele parcului sunt “The  Lapins Cretins” ( iepurii cretini ), creati de catre liderul jocurilor video de pe piata franceza, societatea UBISOFT. In conformitate cu trasaturile acestor personaje si capacitatea lor de a ridiculiza viata cotidiana, au fost create jocuri si activitati concentrate pe perioade istorice perimate sau pe unele aspecte de actualitate. Astfel, traiti impreuna cu aceste personaje amuzante experiente din epoca Cro-Magnon, cucerirea spatiului infinit sau lasati-va absorbiti de masina timpului, pentru a trai unele momente din istorie, pe care nici macar nu vi le-ati imaginat.

Experiente in 3D, 4D si chiar si in 5D, cu miscarea decorurilor si senzatii reale va ofera posibilitatea de a vibra si a percepe senzatii inedite, dar si de a alege nivelul potrivit pentru copilul vostru, oferindu-i experienta potrivita, care sa ii lase o amintire placuta, fara sa il infricoseze.
De asemenea, aveti la dispozitie si un trenulet, din care parcurgeti circuite presarate cu efecte speciale marca Lapins Cretins, va puteti amuza vizitand Musee Cretin, decorat de tablouri “speciale”,
Alt personaj care va va gazdui la Futuroscope este Arthur, care va va antrena intr-o cursa de pe taramul Minimoys, pe spatele unei buburuze gigantice, cu miscari sincronizate si efecte speciale concepute de Luc Besson. Aceasta atractie a fost aleasa drept cea mai buna din lume, de TEA (Themed Entertainment Association).

Senzatii deosebite veti avea si cand veti participa la raliul virtual, veti dansa cu robotii sau veti savura o bautura racoritoare la un bar suspendat la 35 metri de sol.

Mission Huble este atractia care a inspirat crearea filmului Gravity, si care va ofera ocazia sa participati, in spatiu, la misiunea de salvare a telescopului Hubble.

In 2014 s-a deschis si atractia Virus Attack, misiunea careia va permite, din interiorul unei drone futuristice,  sa urmariti un virus in corpul unei persoane infectate.
In fiecare seara, pe o suprafata de 700 m² de apa, Futuroscope va ofera un spectacol de lumini si proiectii animate pe apa. Aventuri cu Micul Print, spectacole si lectii de magie, aventuri cu monstri de mare, cu animale salbatice salvate si adoptate, precum si alte experiente spectaculoase va asteapta la Futuroscope.
De asemenea, puteti lua oricand o pauza si sa va bucurati de un meniu sau pur si simplu, o gustare gurmanda la unul dintre restaurantele parcului. Daca doriti sa va bucurati de parc doua sau trei zile, aveti si oferte pentru hotel+bilete.
Preturile pentru biletele clasice, cu valabilitate nelimitata, pentru o singura zi, sunt:
Pentru copiii mai mici de 5 ani- intrare gratuita,
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 16 ani- 32 Euro,
Pentru adulti cu varsta cuprinsa intre 17 si 59 ani- 42 Euro,
Pentru persoanele cu varsta peste 60 ani- 39 Euro.


Pentru bilete la preturi rentabile si reduceri la transfer, apelati cu incredere la serviciile Aeroshuttle Paris Transfers. Daca aveti intrebari suplimentare legate de transferul sau biletele la Futuroscope, contactati-ne pe office@aeroshuttletransfers.org sau vizitati www.aeroshuttletransfers.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu