marți, 18 noiembrie 2014

Cabaretul parizian Crazy Horse


Crazy Horse s-a impus drept un element cultural ireversibil, fiind un templu al feminitatii celebrate in noptile pariziene.
 Istoria Crazy Horse incepe in anul 1951, cand avangardistul si afemeiatul Alain Bernardin, fascinat de viata din SUA, creeaza Crazy Horse intr-un subsol al unui imobil burghez de pe bulevardul George V, inspirandu-se dintr-o idee majora: striptisul american.

Anii ’60 au marcat o schimbare de directie pentru Crazy Horse, intrucat datorita noilor si puternicilor curente pop art, ale realismului si ale excentrismului, il fac pe Alain Bernardin sa tina pasul cu tendintele si mutatiile culturale si sa isi conceapa spectacolele intr-un mod corespunzator.
Recent, Crazy Horse a avut invitate speciale, care au tinut prezentari pe scena Crazy Horse, ca Dita Von Teese, Arielle Dombasle, Pamela Anderson.

In toamna anului 2010, cabaretul prezinta spectacolul sau Forever Crazy intr-un turneu international, avand reprezentatii la Madrid, Kiev, Viena etc, in orase din Rusia, Canada si alte tari.951
La 60 de ani de la crearea sa, Crazy Horse continua sa se reinventeze pe inepuizabilul subiect feminin. Pe ritmuri moderne, miscari dinamice si coreografii tot mai seducatoare, siluetele legendarelor dansatoare continua sa se onduleze, lasand spectatorii fara replica.
Preturile pentru Crazy Horse incep de la 40 Euro pe spectacol pentru persoanele mai tinere de 26 de ani, 65 Euro pentru cele mai in varsta si ajung la 185 Euro pentru spectacol+cina.


Daca sunteti amatori ai acestor tipuri de distractii si spectacole, va invitam pe site-ul www.aeroshuttletransfers.ro pentru a va informa in privinta biletelor si pentru a face rezervari pentru transferuri. Pentru orice alta solicitare sau informatie, va rugam sa ne scrieti pe office@aeroshuttletransfers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu