joi, 6 noiembrie 2014

Personajele si decorurile din Asterix&Obelisc au devenit reale la Parcul Asterix

 

Parcul Asterix este un proiect mare, conceput spre sfarsitul anului 1980. Din cauza unor circumstante nefavorabile insa, Parcul intampina primii vizitatori pe 30 aprilie 1989, cu trei ani inainte de inaugurarea Disneyland.

Parcul de distractii Asterix se intinde pe o suprafata de 22 de hectare si este impartit in 6 parti tematice:
1.       Prin negura timpului,
2.       Vikingi,
3.       Grecia antica,
4.       Imperiul Roman,
5.       Bine ati venit la galezi!,
6.       Egiptul.
In total, parcul cuprinde 35 atractii mari. Inafara de atractiile parcului, pe langa decorurile rupte din desenele cu Asterix si Obelisc si decorurile rupte din  istoriile marilor imperii, evocate in desene, parcul are si spectacolele  acvatice si educative cu delfini si lei de mare, experiente  3D, intalniri cu personajele preferate, dar si alte spectacole, mentionate pe programul parcului.

De asemenea, lumea Parcului  Asterix se adapteaza evenimentelor, decorandu-si infatisarea pe timpul sarbatorilor sau evenimentelor de importanta majora.
Parcul se afla la 40 minute de Paris, dar puteti trai pe deplin lumea Asterix cazandu-va la hotelul din padurea galeza a parcului.
Va puteti potoli foamea la unul dintre cele 6 restaurante tematice din parc sau sa va cumparati un sandvici sau o inhetata de la gheretele ambulante.

Incercati o aventura noua fara niciun minut de ezitare. Achizitionati biletele cu Aeroshuttle Paris Transfers  si beneficiati de reducere si la transfer. Informati-va aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu