marți, 16 decembrie 2014

Luvrul- mai mult decat un muzeu!


Veste buna pentru admiratorii Luvrului!
De la inceputul lunii octombrie pana in luna martie a anului 2015, vizitatorii au acces gratuit la colectiile permanente ale muzeului daca viziteaza muzeul in prima duminica din luna.


In aceasta perioada, pana pe 19 ianuarie, la Luvru are loc expozitia tematica " Marocul medieval. Un Imperiu din Africa pana in Spania ", in cadrul acestei expozitii organizandu-se expuneri de obiecte traditionale marocane, precum si filme documentare si conferinte in care se vor expune aspectele culturale, religioase, politice, sociale si istorice ale Marocului.



De asemenea, de pe 9 aprilie 2014 pana pe 3 iunie 2015 se desfasoara sezonul muzicii, inspirata de comemorarea a 250 ani de la moartea compozitorului Jean Philippe Rameau si ca un omagiu compozitorilor francezi.  
Astfel, de pe 17 septembrie 2014 pana pe 3 iunie 2015 va puteti bucura de ciclul " Muzica de camera la Luvru ";
de pe 15 octombrie 2014 pana pe 20 mai 2015 se va desfasura ciclul "Cvartete de corzi";
de pe 25 septembrie 2014 pana pe 30 aprilie 2015, este organizat ciclul " Concerte de joi" si de pe 17 octombrie 2014 pana pe 17 aprilie 2015, ciclul "Opere".

Pentru a repera toate evenimentele pana la sfarsitul anului 2015, puteti  consulta agenda Luvrului aici

In cazul in care credeati ca Luvrul este un loc rigid, in care sunt expuse obiecte antice si atat, aflati ca v-ati inselat. Programul este vizitele sunt concepute pentru a captiva atat adultii, cat si copiii. Astfel, inafara de colectiile tematice, puteti descoperi si atelierele amenajate, in care se pot picta, precum si analiza picturile vechi cu lupa. Copiii au posibilitatea de a asculta istoria Luvrului printr-o expunere umoristica, precum si participa la conferinte, unde pot primi raspunsuri academice pentru intrebarile care ii framanta.


Daca doriti sa va vizitati de Luvru nestingherit, avand acces rapid la ce va doriti si in orice zi, Aero Shutttle Paris Transfers va recomanda sa achizitionati Paris Museum Pass, care e valabil doua zile si care va ofera accesul la peste 60 de muzee si monumente din Paris si din regiunile ariziene, inclusiv, desigur, muzeul Luvru.
Vedeti lista obiectivelor pe care le puteti verifica si pretul permisului Paris Museum Pass aici

Pentru mai multe detalii legate de muzeu, vizitati www.louvre.fr

Pentru reusita si buna organizare a sederii voastre la Paris, apelati la serviciile Aero Shuttle Paris Transfer. Fie ca ajungeti la aeroportul Beauvais, CDG sau chiar Orly, noi suntem acolo sa va uram un "Bine ati venit" calduros.
Rezervati transferul si biletele care va intereseaza pe www.aeroshuttletransfers.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu