miercuri, 10 decembrie 2014

Iarna aceasta patinati in Turnul Eiffel, la 57 metri deasupra solului


Daca in aceasta iarna veti vizita Parisul si intentionati sa vizitati si Turnul Eiffel, Aero Shuttle Paris Transfers va recomanda sa luati in calcul o experienta inedita, pe care o puteti trai la constructia- simbol a Parisului.
Patinoarul de la Turnul Eiffel a revenit de pe 8 decembrie si va fi deschis si accesibil publicului pana pe 15 februarie 2015.

In acest an, datorita renovarii primului etaj, o suprafata de 190 m² a fost transformata in patinoar. Astfel, la Paris este posibil sa faci patinaj...in aer, la 57 metri deasupra solului.
Desi acest patinoar a fost amenajat an de an, anul acesta veti avea parte de imagini deosebite, intrucat dupa renovari si inaugurarea primumului etaj reamenajat in luna noiembrie, 2014, de la acest nivel se poate vedea panoramic Parisul, solul fiind, de asemenea, facut din sticla transparenta.
Patinajul si inchirierea patinelor sunt gratuite pentru toti vizitatorii. Singura conditie este sa aveti manusi.
Copiii vor fi de asemenea in
Pentru a imbpodobi aceste momente de neuitat, un Turn Eiffel rosu de 6 metri inaltime a fost instalat pe marginea patinoarului, oferind posibilitatea de a face poze si de a pastra acest moment in albumul de amintiri speciale.
Iar pentru completarea atmosferei de iarna, un bar cu bauturi calde va promite sa va incalziti, oferindu-va ciocolata calda ( 3 Euro ), vin cald (5 Euro ), supa de dovleac ( 6 Euro ), covrigi sarati ( 3 Euro ) sau panini de Craciun ( 6,5 Euro ).
Patinoarul este accesibil in fiecare zi, in perioada in care este deschis, de la ora 10:30 pana la 22:30.

Tarifele pentru acces la etaj sunt 9 Euro pentru adulti, 7,5 Euro pentru tinerii de 12-24 ani, 4,5 Euro pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 - 11 ani si gratuit pentru copiii mai mici de 4 ani.
Biletele cu acces pe scara costa 5 Euro pentru adulti, 4 Euro pentru tinerii de 12-24 ani, 3 Euro pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-11 ani si gratuit pentru cei mai mici de 4 ani.

Aero Shuttle Paris Transfers va ajuta cu alte informatii, in cazul in care aveti nevoie si va asigura transferul rapid si sigur de la aeroport la Paris.
Rezervati acum pe www.aeroshuttletransfers.ro si asigurati-va ca veti avea parte de o vacanta plina doar de amintiri placute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu