luni, 1 decembrie 2014

De Craciun si Revelion, patinati sub cerul parizian


Iarna a inceput si ca in fiecare an, Parisul va ofera posibilitatea de a va distra in familie, cuplu sau prieteni la patinoarele amenajate in aer liber. 
Fie ca aveti patinele preferate cu voi sau nu va deranjeaza sa le inchiriati pe loc, va puteti programa ziua la Paris, incluzand in program si distractia pe gheata, la unele din urmatoarele patinoare:



Patinoarul de la Hôtel de Ville ( arondismentul 4 )
De pe 19 decembrie 2014 pana pe 1 martie 2015, primaria Parisului pune la dispozitia doritorilor,  pe o suprafata de 1365 m², doua patinoare in aer liber. Astfel, fie ca sunteti doar un amator sau va place sa alunecati gratios pe suprafata ghetei, sunteti asteptati in inima Parisului la acest patinoar.
Accesul este gratuit daca veniti cu patinele voastre. In caz contrar, inchirierea patinelor costa 5 Euro.
Patinoarul este deschis in perioadele scolare, de luni pana joi, de la ora 12:00 la 22:00 si in restul saptamanii de la ora 10:00 pana la 22:00. Vineri si duminica distractia poate continua in luminile reflectoarelor pana la miezul noptii.

Patinoarul de la Piata de Craciun de pe Champs-Elysées ( arondismentul 8 )
Anul acesta, patinoarul de la Piata de Craciun va fi de doua ori mai mare fata cel amenajat anul trecut si va fi deschis de pe 15 noiembrie 2014 pana pe 5 ianuarie 2015. In program vor fi si spectacole si demonstratii oferite de campioni din patinaj.

Patinoarul de la Grand Palais ( arondismentul 8 )
Aproape de Piata de Craciun de pe Champs-Elysées, Marele Palat de gheata revine in acest an de pe 14 decembrie 2014 pana pe 4 ianuarie 2015. Acesta este unul dintre cele mai mari patinoare din Franta, avand suprafata de aproximativ 1800 m².

Patinoarul de la Stade Charletty ( arondismentul 13 )
Acest patinoar artificial va intampina vizitatorii fara plata, intre ora 13:30 si ora 17:00.
De asemenea, se vor organiza diverse spectacole, copiii distrandu-se copios si la pistele de sanius, la carusel sau la trambulinele amenajate pentru perioada Craciunului.

Langa Paris vor fi amenajate urmatoarele patinoare:

Patinoarul de Craciun din Provins, cu suprafata de 200 m² si care se va deschide pe 14 decembrie.

Patinoarul Reginei Zapezilor, la Val d'Europe si unde copiii vor putea intalni, pe un patinoar amenajat pe 200 m², eroinele din filmul Disney Regatul de gheata. Patinoarul va fi deschis de pe 3 pana pe 14 decembrie, de la ora 10:00 la ora 20:00. 

Patinoarul ecologic de la Versailles, deschis de pe 29 noiembrie 2014 pana pe 4 ianuarie 2015, unde va veti putea incalzi cu bauturi si patiserii calde. 

Patinoarul din Vincennes, Rambouillet, Carrières-sous-Poissy, Corbeil-Essonnes, Longjumeau, Dourdan, Chatenay-Malabry, Puteaux, Courneuve, Clamart, Drancy, Sucy en Brie si din multe alte orase vor fi deschise la sfarsitul lunii decembrie.

Daca veniti la Paris, puteti astfel sa va bucurati de patinoare, carusele, Piata de Craciun precum si multe alte distractii, gratuit sau la un pret mic.

Pentru a ajunge in siguranta la Paris, apelati la Aero Shuttle Paris Transfers, contactandu-ne pe office@aeroshuttletransfers sau rezervand transferul pe www.aeroshuttletransfers.ro

Iarna frumoasa tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu