marți, 30 decembrie 2014

La Paris va incepe perioada soldarilor de iarna!


Daca vizitati Parisul in ianuarie, Aero Shuttle Paris Transfers va recomanda sa beneficiati de perioada soldarilor de iarna, care va dura de pe 7 ianuarie, pana pe 17 februarie 2015.
Astfel, anul acesta aveti 6 saptamani in care puteti face shopping la preturi reduse in magazine, buticuri sau chiar in saloanele creatorilor de moda.

De cele mai multe ori, aceasta perioada a reducerilor este un motiv de a se face cadouri dupa perioada sarbatorilor de iarna sau o pregatire si innoire a garderobei.
Aero Shuttle Paris Transfers va ajuta cu un pont. Perioada reducerilor de iarna sau de vara, in Franta, este impartite in trei perioade. In prima perioada se face o reducere mai mica, ( de obicei 30% ) apoi, aproximativ peste o saptamana, incepe a doua perioada, cu reduceri mai mari. Si in a treia perioada a soldarilor se face reducerea maxim posibila, unele articole fiind trecute deja cu un pret fix. Vara totusi s-a observat o mica abatere de la aceasta regula, multe dintre magazine incepand deja perioada soldarilor cu 50-70%. Oricum, oricand s-ar incadra vizita voastra in aceasta perioada a reducerilor, este sigur ca veti face afaceri bune.

Daca va ganditi sa cumparati mai putin, dar sa fie ceva deosebit, ganditi-va la Galeriile Lafayette, de unde puteti lua ceva original si la un pret redus in perioada soldarilor. Perioada reducerilor la Galeriile Lafayette de pe bulevardul Haussmann incepe chiar pe 7 ianuarie, de la ora 8.
Perioada soldarilor este buna si pentru a cumpara hainute, jucarii si obiecte necesare pentru copii. De asemenea, veti gasi reduceri si la produsele alimentare, in supermarketuri.

Cum sa va faceti cumparaturi rapid si fara sa pierdeti timpul in cautarea a ce va doriti? Va recomandam sa cautati inca inainte de plecarea de acasa magazinul care corespunde stilului dorit. Traduceti in franceza cu google translation si cautati dupa cuvintele cheie care va intereseaza pe internet articole si magazine. Astfel, cand ajungeti la Paris, daca vedeti un Monoprix, Camaieu, Zara sau un H&M, veti sti ca articolele vazute de pe internet comercializate de acest magazin, sunt pe gustul vostru.
De asemenea, veti cunoaste deja si pretul si veti avea grija sa nu depasiti bugetul acordat pentru cumparaturi.

Daca aveti posibilitatea, Aero Shuttle Paris Transfers va poate oferi un Paris Shopping Tour, recomandandu-va si deplasandu-va usor la magazinele si buticurile care va intereseaza. Daca aveti dispozitia necesara unei  zile intregi de cumparaturi de marca, la preturi si mai mici decat cele practicate, aveti intregul La Vallée Village. Detalii si despre transfer aflati aici
Pentru cei care vad insa inca de acasa, de pe internet, ceva ce le cade la inima si sa tem ca nu vor mai gasi acel articol cand vor ajunge la Paris, va dam o idee. Aproape orice magazin care vinde pe internet are posibilitatea de a livra coletul la un punct de distributie ales de dvstra sau chiar la un magazin din aceeasi retea, ales de dvstra. Coletul este pastrat 14 zile, timp in care aveti posibilitatea sa il retrageti si dupa expirarea caruia coletul este returnat expeditorului. Daca stiti ca veti ajunge in doua saptamani la Paris, de exemplu, puteti comanda si plati articolele alese cu o saptamana inainte de a pleca, astfel, cat pachetul e preparat si expediat, sa ajungeti si voi la Paris. Ca adresa puteti folosi adresa hotelului la care ati rezervat sau adresa unui prieten pe care intentionati sa il revedeti in timpul vizitei la Paris.

Speram ca acest articol v-a fost de ajutor.
Nu uitati- oricand ati veni la Paris, Aero Shuttle Paris Transfers va intampina si va duce rapid si in siguranta acolo unde aveti nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu