miercuri, 10 decembrie 2014

Castelul Vaux le Vicomte va asteapta in vizita impodobit de Craciun


Parisul este cam tot timpul in sarbatoare, evenimente din toate domeniile fiind organizate pe tot timpul anului. Acum, in special ca se apropie Craciunul, toata Franta isi etaleaza valorile, impachetandu-le cat mai frumos in sarbatorile de iarna.
Aero Shuttle Paris Transfers va invita sa descoperiti Castelul Vaux le Vicomte in aceasta iarna, imbracat in sarbatoare mai somptuos ca in orice alta perioada a anului.


Pana pe 4 ianuarie 2015 puteti descoperi castelul plin de decoratii si luminite, iar pentru incantarea copiilor se pune in scena povestea Albei ca Zapada, precum si alte istorii, zilnic avand loc cate trei reprezentatii dedicate copiilor.

In programul special de sarbatoare, pe langa vizita castelului si a gradinii intr-o ambianta incantatoare si primitoare, sunt propuse si spectacole pentru familie, iar apartamentele sunt decorate fiecare pe o tema diferita.
In Marele Salon a fost instalat un brad de 8 metri inaltime, decorat cu peste 5000 de elemente de Craciun, iar la baza bradului fiecare copil va fi surprins sa gaseasca cate un mic cadou.

Intreg castelul este decorat cu peste 12 mii de obiecte de decoratie, iar in Marele Salon veti putea admira "la pièce de résistance" din acest an- un pian transparent, creat de Lucid Pianos.
O expozitie temporara va prezenta si traditiile de Craciun, originile acestei sarbatori si cum a aparut Mos Craciun, moment propice pentru parinti sa pregateasca copiii de o perioada a maturitatii.

Astfel, pana pe 4 ianuarie 2015, in fiecare zi in perioada vacantei scolare ( care incepe pe 21 decembrie ) si in fiecare week-end, cu exceptia zilelor legale de sarbatoare, de la ora 10:30 pana la 18:00, puteti vizita Castelul Vaux le Vicomte imbracat in lumini. In cazul in care doriti sa vedeti spectacolele, sa stiti ca reprezentatiile sunt puse in scena la orele 11:30, 14:30 si 16:30.
Pretul biletului pentru spectacol este de 13 Euro pentru adulti si 7 Euro pentru copii.

Pentru a va asigura ca ajungeti cu bine la Castelul Vaux le Vicomte, rezervati transferul pe www.aeroshuttletransfers.ro si lasati-ne sa va oferim o calatorie placuta si rapida la unul dintre castelele brazdate de istoria franceza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu