marți, 23 decembrie 2014

La Paris va indulciti cu cele mai frumoase prajituri


Vizitand Parisul veti constata ca arhitectura si istoria, care brazdeaza istoria si numele capitalei Frantei nu sunt singurele lucruri atractive. Ambianta, starea pe care ti-o lasa peisajele urbane relaxate, amestecul parca firesc al culturilor si nationalitatilor, dar si felul accesibil in care poti sa iti petreci timpul intr-un mod placut. 

Sa te bucuri de Paris in inima acestui oras-simbol este atat de simplu. De exemplu, fie ca sunteti pe Bateaux Mouches sau stati pe o banca pe malul Senei, va puteti delecta ochii cu imagini minunate si alinta senzatiile gustative cu una dintre prajiturile deosebit de artistice si gustoase create in laboratoarele patisieriilor din Paris.



De altfel, multi turisti care aleg sa se plimbe liber pe strazile din Paris ajung sa stea lipiti de vitrinile patiseriilor sau brutariilor si facand poze acestor minunatii efemere.
Specificul patiseriilor frantuzesti este ca se imbina armonios gusturile dulce-acrisor si ca nu se face exces de zahar. De asemenea, din cauza ca sunt multe persoane care au intoleranta la produsele lactate sau chiar la faina, se gasesc delicii care sa satisfaca si persoanele cu alegeri limitate.



In acelasi timp, dincolo de ingineria aceasta vizuala, majoritatea prajiturilor sunt simple, dar aromele sunt echilibrate si imbinate atat de reusit, incat o simpla tarta de lamaie te lasa cu o senzatie deosebita.

Francezii, indiferent de anotimp, adora fructele in prajituri. Astfel ca prajituri fara fructe, fie si din ciocolata, se gasesc, din fericire, mai putin.
Daca nu sunteti admirator al prajiturilor, dar vreti sa traiti o zi in spirit frantuzesc, luati pentru micul dejun un croasant sau un "pain au chocolat" si, cu o cafea, incercati sa va pregatiti linistit pentru ziua care va asteapta.
Oricand ati veni la Paris, Aero Shuttle Paris Transfers va intampina la aeroport si va asigura ca vizita la Paris incepe reusit.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu